New Year’s Eve (2011)

Në mbrëmjen më verbuese të vitit në qytetin e Nju Jorkut, historitë e dashurisë së disa njerëzve ndërthuren, duke përfshirë një çift të ngecur në ashensor, një burrë që dëshiron të takohet përsëri me një vajzë të jashtëzakonshme që e njohu për herë të parë një vit më parë, një adoleshente e cila dëshiron të vendosë pavarësinë e saj duke shkuar në Tajms Skuer për të festuar, një grua shtatzënë e cila është gati të lindë dhe një djalosh i ri i cili ndihmon rezolutën e një gruaje që të bëhet realitet.

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *