Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

Larry (Ben Stiller) përfshin gjithë globin, duke bashkuar personazhe të dashur dhe të rinj në një kërkim epik për të shpëtuar magjinë, përpara se ajo të zhduket përgjithmonë.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *