PRISNI 7 SEKONDA

Nina

Historia e muzikantes së xhazit dhe pianistes klasike Nina Simone, ngritja e saj në famë dhe marrëdhëniet me menaxherin e saj Klifton Henderson.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *