Ninja Apocalypse (2014)

I përshtatur për vrasjen e Mjeshtrit të Madh, disa ninxha nga Klani i Humbur duhet të luftojnë sipas mënyrës së tyre në një bunker bërthamor nëntokësor, të mbushur me hordhitë e armiqve të mbinatyrshëm, me mutantët dhe mumjet mishngrënëse. Të bllokuar me mijëra metra nën koren e tokës, këto ninxha do të përballen me ferrin.

Koha: 84 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *