No Escape (2020)

Një influencer i famshëm në rrjetet sociale udhëton bashkë me shoqërinë e tij për në Moskë për të bërë filmime të reja për kanalin e tij në internet. Duke kaluar kështu limitet dhe duke kërkuar rrezikun ata futen në një botë të ftohtë misteri, dhune dhe rreziku…

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *