Double Trouble (1984)

Një muzikant xhazi dhe një stantmen janë sozi identike të dy kushërinjve milionerë. Ata pranojnë t’i zëvendësojnë për një javë në këmbim të një shume të majme.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *