Norbit (2007)

Një burrë i butë dhe i sjellshëm, i cili martohet me një grua përbindëshe, të keqe, pasi njeh femrën e jetës së tij dhe bie në dashuri me të, duhet të gjejë një mënyrë për të qenë me të…

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *