Normal The Dusseldorf Ripper (2009)

Një avokat i ri dhe ambicioz merr çështjen e tij të parë të madhe, mbrojtjen e vrasësit serial brutal Peter Kuerten. Por Kuerten dhe gruaja e tij fillojnë të manipulojnë avokatin për t’i ndihmuar në një krim të fundit. Tani ai duhet të luftojë për të shpëtuar shpirtin e tij.

Koha: 100 min