Northmen: A Viking Saga

Një grup Vikingësh kalojnë kufijtë e armikut dhe një garë paniku fillon. Humbësit do të paguajnë me jetën e tyre.

Koha: 97 min

Realizimi:

IMDb: 5.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *