Now You See Me 2 (2016)

Katër Kalorësit rishfaqen dhe rekrutohen me forcë nga një gjeni teknologjie për të realizuar grabitjen e tyre më të pamundur deri më tani.

Koha: 129 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *