October (2018)

Mësime të rëndësishme mund të nxirren edhe nga ngjarjet më tragjike në jetë. Kur kolegia e punë pëson një aksident të rëndë, Dani, nië djalë i ri, dembel dhe gjaknxehtë, fillon ta shikoj jetën nga një këndvështrim tjetër.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *