Ode to Joy (2019)

Çarli ka një çrregullim neurologjik, ndaj emocionet e forta, veçanërisht gëzimi, e bën t’i bjerë të fikët. Ai jeton me vëllain e tij. Puna si bibliotekar i jep një ambient të qetë, por Franceska hyn në bibliotekë dhe në jetën e tij.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *