Old Henry (2021)

Një njëri i qetë dhe djali i tij ndihmojnë një të huaj të plagosur me një çantë plor me para. I panjohuri pretendon se është sherif i cili po përndiqet nga te jashteligjshmit, por asgjë nuk është siç duket.

Koha: 99 min