Om Shanti Om (2007)

Në vitet 1970, Omi, një aktor ambicioz, vritet, por menjëherë rimishërohet në ditët e sotme. Mundohet të zbulojë misterin e vdekjes së tij dhe të gjejë Shantin, dashurinë e jetës së tij të kaluar.

Koha: 162 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

najada

at 8:50 pm

ju lutem rregullojeni se dua ta shof????????

valon

at 4:20 pm

jam i knaqur me filmat

Yllka

at 10:03 pm

Me falni po pse nuk e keni rregulluar akoma kete film ? Ju keni thene qe do ta rregulloni tani pornuk eshte rregulluar akoma

Rreditirana

at 12:05 pm

Nuk hapet SE duam ta shohim

yllka

at 5:18 pm

pse nuk po ben ky film te lutem a mundeni ta rregulloni sepse jam shum e emocionuar per ta shikuar

Renato

at 10:46 pm

Rregulloheni kete filmin?