Once Upon A Deadpool (2018)

Deadpooli takohet me Rasëllin, një mutant i zemëruar që jeton në jetimore. Kur Rasëlli bëhet objektivi i Kabllit (një ushtar që vjen nga e ardhmja), Deadpooli e kupton se do të ketë nevojë për ndihmë që të shpëtojë djalin. Komedi, aksion dhe satirë mbi kinematografinë.

Koha: 119 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *