PRISNI 7 SEKONDA

Once Upon a Time… in Hollywood

Një aktor i venitur televizioni dhe dublanti i tij përpiqen të arrijnë famë dhe sukses në industrinë e filmit përgjatë viteve të fundit të Periudhës së Artë të Hollivudit në vitin 1969, në Los Angeles.

Koha: 161 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *