One Chance (2013)

Historia e vërtetë e Paul Potts, një ndihmës dyqani i turpshëm ditën dhe një këngëtar amator opere natën i cili u bë një fenomen pasi u përzgjodh nga “Britain’s Got Talent” dhe ku në fund doli fitues.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *