One Cut of the Dead (2017)

Gjërat shkojnë keq për një regjisor të dorës së dytë dhe grupin e filmimit ndërkohë që po xhirojnë një film horror me buxhet të ulët në një ndërtesë të braktisur të Luftës së Dytë Botërore kur ata sulmohen nga zombi të vërtetë.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *