PRISNI 7 SEKONDA

One Flew Over the Cuckoo’s Nest

Pasi një kriminel shtrohet në institucionin mendor, ai planifikon trazira kundër spitalit dhe stafit të tij.

Koha: 133 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *