One Night with the King (2006)

Në vitet biblike, një vajzë maskon origjinën e saj çifute kur mbreti persian Kserksi vjen për të kërkuar një nuse të re në mesin e nënshtetasve të tij. Dhe këtu fillon dhe historia e Hadasas, mbretëreshës çifute të perandorisë Perse.

Koha: 123 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *