One-Way to Tomorrow

Aliu vendos të niset për në Izmir, që të ndalojë dasmën e vajzës që ai dashuron. Në tren, ai do të rastisë me një vajzë që nuk i tregon gjithë të vërtetën, por që vuan po njësoj si ai dhe është nisur në të njëjtin drejtim.

Zhanri: KomediRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 5.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *