PRISNI 7 SEKONDA

Open Range

Një ish-qitës detyrohet të përdorë armët përsëri kur ai dhe grupi i tij i tregtarëve kërcënohen nga një ligjvënës i korruptuar.

Koha: 139 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *