PRISNI 7 SEKONDA

Out of Liberty

Një grup burrash të pafajshëm përpiqen të luftojnë për lirinë e tyre, teksa janë burgosur padrejtësisht në burgun e një qyteti të vogël në Misuri. Ata duhet të kapërcejnë paragjykime dhe turma të inatosura që të fitojnë lirinë e tyre.

Koha: 111 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *