Over the Moon (2020)

Në këtë film të animuar, një vajzë ndërton një anije kozmike dhe niset në të, duke shpresuar të takojë një perëndeshë mitike të hënës.

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *