Overdrive

Një kriminel famëkeq detyron dy hajdutët më legjendarë të makinave të bëjnë një vjedhje tepër të rrezikshme për të fituar lirinë e tyre. Së bashku me dy vajzat, ekipi ka një javë kohë të realizojë grabitjen më të madhe ose rrezikojnë të humbasin gjithçka, përfshirë dhe jetën e tyre.

Zhanri: AksionMisterThriller

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 93 min

Realizimi:

IMDb: 5.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *