Paddington (2014)

Një ari Peruan udhëton për në Londër, në kërkim të një shtëpie të re dhe të një mikut të vjetër eksplorues. I humbur dhe i vetëm në Stationin e Padingtonit, ai takohet me familjen e mirë Braun, të cilët i ofrojnë një strehë. Por ndërkohë…

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Monika

at 1:01 pm

I wont see thats