Pain and Glory (2019)

Një regjisor filmash reflekton për zgjedhjet që ka bërë në jetë ndërkohë që e shkuara dhe e tashmja përplasen me njëra tjetrën përballë tij.

Koha: 113 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *