Palmer

Pasi del nga burgu, Edi mundohet të nisë një jetë të re dhe formon miqësi me një djalosh të vogël i cili ka një familje problematike…

Zhanri: Dramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 110 min

Realizimi:

IMDb: 7.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *