Panama (2015)

Paraqet sesi komunikimi dixhital, pornografia dhe kotëstë pengojnë emocionet dhe dashurinë e vërtetë.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *