Pandora (2016)

Jae Hieok jeton me nënën e tij, kunatën dhe nipin Min Xhae në një qytet të vogël korean. Është i lidhur me Jeon Ju dhe punon në centralin bërthamor. Ndërkohë, Piung Sub punon në të njejtin central. Ai është i shqetësuar për kushtet atje por, askush në qeveri nuk e dëgjon. Një tërmet godet vendin e vogël ku jeton Jae Hieok dhe shkakton shpërthime në central. Situata del shumë shpejt jashtë kontrollit duke e futur të gjithë kombin në panik. Për të parandaluar një fatkeqësi tjetër bërthamore, Jae Hieok dhe kolegët e tij rikthehen brenda centralit bërthamor duke rrezikuar jetën e tyre.

Koha: 136 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *