PRISNI 7 SEKONDA

Paper Lives

Mehmeti është një njeri i dashur i cili drejton një magazinë e mbeturinash në një lagje të Stambollit, ai i ndihmon të gjithë njerëzit në nevojë, veçanërisht fëmijët dhe adoleshentët e pastrehë pasi dhe ai dikur ishte i tillë.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *