Paper Towns (2015)

Pas një nate të mbushur plotë me aventura, vajza që Kuentini kishte dashur gjatë gjithë jetës së tij, Margo, zhduket, duke lënë pas gjurmë që Kuentini dhe shokët e tij i ndjekin ku së shpejti do ta shohin veten në një udhëtim që do të jetë udhëtimi i jetës së tyre.

Koha: 109 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *