PRISNI 7 SEKONDA

Paperman

(Fitues i çmimit Oskar, si best short animation.) Një punëtor zyre i vetmuar rastësisht takon vajzën e ëndrrave të tij dhe përdor aeroplanë letre për të terhequr vëmendjen e saj.

Koha: 7 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *