Paradise Beach (2019)

Pas një grabitjeje në Paris, pesë hajdutë arratisen në Tajlandë për të shijuar jetën e luksit. 15 vjet më vonë, partneri dhe shoku i tyre i vjetër i ndjek për të marrë pjesën që i takon.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *