Paranormal Activity 4 (2012)

Kanë kaluar pesë vjet që nga zhdukja e Ketit dhe Hanterit dhe një familje dëshmon ndodhi të pashpjegueshme në lagjen e tyre kur një aty vijnë një grua me fëmijën e saj.

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *