Parental Guidance (2014)

Ndërsa mendojnë të bëjnë fëmijën e dytë, Xhulio zbulon se është jopjellor dhe dyshon se gruaja e tij Veronika e ka tradhëtuar me dikë tjetër. Ndërsa Veronika përpiqet të kuptojë se çfarë po ndodh me burrin e saj, Xhulio vendos të hetojë për lidhjen sekrete të gruas së tij.

Koha: 123 min