PRISNI 7 SEKONDA

Parker

Parker, një hajdut me një kod të caktuar profesional, tradhtohet nga ortakët e tij dhe lihet pas me mendimin se u eliminua. Nën një maskim të ri dhe me aleancën e një gruaje, ai fillon misionin për të marrë shpagimin që i takon…

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *