Paskal (2018)

PASKAL është njësia elitë në marinën mbretërore malajziane. Filmi tregon ngjarjet e vërteta të komandantit të PASKAL, Arman Anuar dhe ekipit të tij për të shpëtuar një anije-cisternë e cila u rrëmbye nga piratët somalezë në vitin 2011.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *