Pati Patni Aur Woh (2019)

Çintu Tiagi është një njeri i zakonshëm i klasës punëtore i cili e gjen veten mes gruas së tij dhe një gruaje tjetër.

Koha: 126 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *