Pawn Shop Chronicles (2013)

Historia e një gruaje të zhdukur, një çift drogaxhinjsh dhe imituesi i Elvisi Preslit, ndërthurin mistere të çuditshme të një qyteti të vogël ku gjithçka ndodh në një dyqan pengjesh.

Koha: 112 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *