Penguin Bloom

Pasi gjejnë një laraskë të plagosur, një familje e lumtur e merr atë në shtëpi dhe kujdesen për të, por kjo gjë do sjellë një ndryshim të madh për ta…

Zhanri: Dramë

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 95 min

Realizimi:

IMDb: 6.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *