Perfect Sense (2011)

Një shef kuzhine dhe një shkencëtare bien në dashuri kur një epidemi i heq njerëzve perceptimin e shqisave….

Koha: 92 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *