Peter Pan

Uendi dhe vëllezërit e saj janë larguar drejt botës magjike të Neverland me heroin e tregimeve të tyre, Peter Pan.

Koha: 77 min

Realizimi:

IMDb: 7.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *