Peter Pan (1953)

Uendi dhe vëllezërit e saj janë larguar drejt botës magjike të Neverland me heroin e tregimeve të tyre, Peter Pan.

Koha: 77 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *