Phantom Halo (2014)

Vëllezërit Samuel dhe Beket Emerson me zor po mbijetojnë. Babai i tyre luan bixhoz dhe pi alkool. Beket zbulon një mundësi për të bërë para që të shlyejë borxhet e babait të tij. Kur plani i tij dështon familja duhet të vendosi të ndryshojë mënyrën e jetesës ose të paguajë me jetë.

Koha: 87 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *