Philomena (2013)

Ky është një filmi emocionues i frymëzuar nga ngjarje të vërteta dhe këtu përzihet dashuria, humbja, ndarja, dëshira dhe një udhëtim të jashtëzakonshëm. Kur ishte akoma shumë e re Philomena, një vajzë që vinte nga një familje katolike Irlandeze pati një shtatzëni të padëshiruar. Si ndëshkim atë e dërgojnë në një manastir ku ajo lind fëmijën e saj. Por pas 3 vitesh ata ia marrin fëmijën dhe ia japin një çifti Amerikan për birësim. 50 vite më vonë ajo takon Martin Sixmith, një gazetar i investigimeve dhe i tregon historinë e saj. Martini, i prekur nga historia e bind që të nisen në kërkim të djalit të saj, dhe ata fillojnë një të mahnitshëm.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *