The Pirates (2014)

Një grup piratësh dhe një grup banditësh luftojnë për të kapur balenën gri që ka gëlltitur një vulë mbretërore.

Koha: 130 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *