Pocahontas II: Journey to a New World (1998)

Pocahontas niset për një udhëtim në Angli me Meekon, Flit dhe Persin. Pasi dëgjon për vdekjen e Xhon Smith, ajo përpiqet të parandalojë luftën dhe kaosin që i kanoset botës.

Koha: 72 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *