Polis Evo (2015)

Një polic aksioni dhe një polic rural duhet të mësojnë të punojnë së bashku për të kapur bosin më të madh të drogës në Malajzi.

Koha: 120 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *