Possum (2018)

Pas kthimit në shtëpinë e tij të fëmijërisë, një aktor kukullash për fëmijë i poshtëruar, detyrohet të përballet me njerkun e tij të ligë dhe sekretet që e kanë torturuar gjatë gjithë jetës.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *